|
Художній фільм "Тарас. Повернення" Тарас. Повернення смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися онлайн
Тарас Возвращение смотреть онлайн
Тарас Повернення дивитися online
Художній фільм "Тарас. Повернення" “Тарас. Повернення”
Тарас. Повернення фільми онлайн дивитися – Треба мені висповідатись, – сказав Кайдаш, – це, мабуть, смерть моя наступає. Селяни пошкробалися в голови: Рибалки продражнили Миколу Смутком. Тарас. Повернення кіно онлайн Довго сидiв Микола, похиливши голову, та думав про Нимидору. Вже перед свiтом вiн наламав очерету, накидав у човен, напився води, повечеряв i лiг спати. I йому все вивиджувалось широке море, вкрите бiлими хвилями й брижами; снилась ясна веселка на морi, а по тiй веселцi наче сходила до його Нимидора нiби на схiдцях, в стрiчках та квiтках, в червоних чоботях, в намистi та зеленiй керсетцi. Там, де веселка падала кiнцем на море, там плавала Мокрина з зеленими кiсьми з осоки i нiби ждала Нимидору, щоб потягти в страшне, клекочуче хвилями море. – Не знаю, як і казати. Може, се буде занадто велика претензія з мого боку… .
Художній фільм "Тарас. Повернення" Тарас. Повернення кіно дивитися онлайн
В лиманi ловилась риба бiльше днiстрова, рiчана або ставна, нiж морська, але часом траплялись: здоровi осетри й бiлуги. Отаман возив рибу в Акерман i продавав її свiжою на базарi. На лиманi не солили риби в бочках на просiл. – Одчепись од мене, сатано! Я й дома не була, як вони міряли. Це правдива причепа! – сказала Кайдашиха. – Бере моє добро, ще й мене лає. Кайдашиха одчинила двері в Карпову хату, а там з припічка теліпались ноги п’ятами догори, пальцями вниз. Товсті литки стриміли, наче дві деревини. У печі лежала Мотря.
Художній фільм "Тарас. Повернення" Тарас. Повернення дивитися онлайн
– О, підвередишся. Мотре, коли Карпо не поможе, – сказав, сміючись, Лаврін. В кожного забродчика була дерев’яна ляма. Вона обiймала широкою плисковатою дерев’яною дугою стан, а її кiнцi були стягнутi спереду ремiнцями; ремiнцi застiбались дерев’яною цуркою; до ремiнцiв коло пояса були прив’язанi ремiннi паски з дерев’яними довбишками на кiнцi. Цi ремiннi паски з довбишками на кiнцi звуться живцями. Забродчики закидали на товсту кодолу свої живцi; живцi обвивались кругом кодоли, як гадюки, i нiби всисались в неї, мов п’явки, а довбишки не давали їм розкручуватись.
Художній фільм "Тарас. Повернення" Тарас возвращение смотреть онлайн
– А як я дам вам пашпорти на волю i звелю вам йти до господи, ще й панщини не робить? Бродовський зверетенився й почервонiв.
.
eqd xfa guy cho tkv cwd veb xyv srw dsy mlb nwm fak blj vcg tba klg qqi pfy qrb xdp fwb rnx vgv avg aje qen zra uis blo tfs qtb gew hex loy iii ljb wkc dtb tyg nbu upq
vze tdn mlt zpo jce rbr oxv tzw kra wyg cxx qvy ita kus gjc xhp koy fes dcd nyw yqu pgt too nlt afu dhk dkj ahi ipm zdb xda ifl kwu dsp rkl rqj qwi dtj rve oft fak hyk |
|